Meiltä suuretkin catering-tilaisuudet Espoossa ja lähiseuduilla

Meiltä saat monipuoliset catering-palvelut sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin. Kauttamme saat cateringin tarvittaessa jopa viidensadan vieraan tilaisuuksiin.

 

 

 
Me Food by Kuhlefeltilla hemmottelemme hyvän ruuan ja lämpimän tunnelman ystäviä myös korkeatasoisilla ja täysin tarpeen mukaan räätälöitävillä catering-palveluillamme. Toteutamme tilaisuuksia sekä yritys- että yksityisasiakkaille.
 
Pienenä toimijana pystymme oikeasti räätälöimään jokaisen tilaisuuden toiveita vastaavaksi. Emme koskaan käytä valmiita menuita, vaan suunnittelemme jokaisen catering-tilaisuuden tarjoilut asiakkaan toiveita täydellisesti mukaileviksi. Toteutamme cateringiä Espoossa, Helsingissä sekä muulla pääkaupunkiseudulla. Olethan meihin yhteydessä myös, mikäli tarvitset cateringia näiden alueiden ulkopuolella! Toteutamme tilaisuudet aina muutaman osallistujan yksityisillallisista aina viidensadan vieraan yritystilaisuuksiin. Me emme hätkähdä tiukkojakaan deadlineja ja hoidamme luotettavasti myös vaativammat tilaisuudet.
 
Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa sebastian@fbk.fi tai soittamalla suoraan Sebastian Kuhlefeltille numeroon +35840 965 8466

Catering Espoo häihin ja muihin tilaisuuksiin
Tarjoilut ja tilaisuudet yrityksille ja yksityisille

Tilaisuus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa

Käytännössä tilaisuuden suunnittelu alkaa yhteisellä tapaamisella ravintolassamme tai tilassa, jossa catering järjestetään. Maksuttoman aloituspalaverin aikana kartoitamme tarkasti asiakkaan toiveet ja tavoitteet tilaisuudelle. Sovimme menun lisäksi muista yksityiskohdista tarpeiden mukaan. Kauttamme järjestyvät ruuan lisäksi muun muassa:

 • tarjoilijat ja muu tarvittava henkilökunta
 • tilan koristelu
 • kukkien toimitus ja asettelu
 • musiikki
 • esiintyjät
 • astiastot
 • kalusteet

Halutessasi saat meiltä catering tilaisuuden Espoossa ja lähiseuduilla täysin avaimet käteen -palveluna. Toisaalta, jos haluat kauttamme paikalle pelkän ruuan, onnistuu sekin.

Meiltä hoituvat monipuolisesti hyvin erikokoisten ja -näköisten tilaisuuksien järjestäminen. Toteutamme yksityistilaisuuksia aina viidensadan henkilön yritystilaisuuksista muutaman osallistujan personal chef -illallispalveluihin. Huomioitha kuitenkin, että lähtöhintamme myös pienemmille yksityistilaisuuksille (kuten personal chef -kokonaisuuksille) on 500 euroa.


Työskentely kanssamme on aina joustavaa ja mutkatonta. Me emme pelästy tiukkoja deadlineja, vaativien tilaisuuksien järjestämistä tai esimerkiksi yllättäviä muutoksia aikatauluissa. Voit luottaa, että meillä pysyy langat käsissä myös monen sadan hengen yritystilaisuuksien järjestämisessä!


Vaikka jokainen tilaisuus on erilainen, kolme asiaa yhdistää aina Food by Kuhlefeltin järjestämiä catering-tilaisuuksia: huippulaatuiset raaka-aineet, hyvä ruoka ja lämmin tunnelma. Jokainen meidän kauttamme tuleva ruoka valmistetaan alusta loppuun saakka omassa keittiössämme. Me emme käytä puolivalmisteita ja suosimme aina läheltä tulevia, sesongin maukkaimpia raaka-aineita.

Catering Espoo
Catering Espoo

REFERENSSEJÄ


 

50-VUOTISJUHLIEN GRILLIBILEET

 

Toteutimme Espoossa kesällä 2019 50-vuotisjuhlien cateringin. Kauttamme hoidettiin paikalle ammattikokit, tarjoilijat, somistukset, astiastot sekä tietenkin suussasulavat ruoat. Sadan vieraan juhliin tuli vieraita paikalle pitkin iltaa ja grillimme sauhusi terassilla kuumana yön pikkutunneille asti.

 

Menu:

 • Pulled pork -minihodarit chilimajoneesilla ja marinoiduilla punasipuleilla
 • Spoonin legendaariset BBQ-sliderit
 • Coleslaw á la Spoon
 • Perunsalaatti hollandaisekastikkeella ja tuoreella parsalla
 • Päärynä-pecorino-salaatti
 • Keittiömestarin vihersalaatti marinoiduilla artisokansydämillä ja aurinkokuivatuilla tomaateilla
 • Syntisen suklainen suklaakakku
 • Mustikkainen New York style -juusto kakku

   

Tämän yhdessä suunnitellun menun hinnaksi tuli 29 euroa per vieras.

 

Asiakkaamme terveiset tarjoiluista:

”Järjestimme miehelleni 50-vuotisyllätyssynttärit ja tarvitsimme hyvän ja luotettavan catering-yrityksen huolehtimaan yllätysjuhlien tarjoiluista. Olimme työpaikallani käyttäneet Food by Kuhlefelt:tia jo aiemmin, joten tiesin, mihinkä Sebastian ja hänen yrityksensä pystyy. Palvelu ja tarjoilu näissä yllätysjuhlissa toimi juuri niin kuin pitikin! Vieraita oli kuumana kesälauantaina lähes 100 aikuista ja lasta. Food by Kuhlefeltin porukka piti grillin kuumana ja ruoat tuoreina koko juhlan ajan. Vieraat ylistivät kilpaa miniburgereita ja raikkaita salaatteja! Toista catering firmaa ei meidän perheemme tule enää käyttämään, ja ensi kevään ylioppilasjuhliin meillä on jo varaus Food by Kuhlefelt:tiin vetämässä!”

 


 

Ki-Salin pikkujoulujuhlat 2019

 

Arttu otti meihin yhteyttä jo hyvissä ajoin elokuussa ja tiedusteli mahdollisia pikkujoulujuhlien cateringiä asiakkaan omissa tiloissa Espoossa. Artun toiveiden ja ajtusten pohjalta rakennettiin tarjoiluehdotus ja menu, joka osuikin kerralla oikeaan! Pari viikkoa ennen juhlia vielä soiteltiin ja käytiin juhlien kulku läpi ja päätettiin vielä lisätä viinilasit ja tilojen loppusiivous meidän kauttamme. Tältä näyttivät Ki-Salin pikkujoulujen catering Espoossa:

 

MENU:

 • Yön yli haudutetut ja suussa sulavan mureat possun posket tummassa portviini kastikkeessa
 • Itse savustettua tuoretta merilohta sitruksisella kastikkeella
 • Ruskistetun timjamivoin kera paahdetut perunat
 • Päärynä-pecorino-salaatti
 • Salaatti balsamicon kera paahdetusta punajuuresta, pekaanipähkinöitä sekä vuohenjuustosta
 • Keittiömestarin vihersalaatti
 • Tuoretta itse leivottua focacciaa ja talon saaristolaisleipää
 • Vadelma-lime-juustokakku

Tälle menulle hintaa tuli 29€/henkilö

 

Artun kommentit juhlien jälkeen:

”Parin viime kesän aikana lukemattomia BBQ-burgereita ja Pasta Carbonaroja Hirsalassa syöneenä, päätin catering mielessä tilata tarjoilut firman pikkujouluihin Spoonista, eikä tarvinnut katua sekuntiakaan. Ruokien toimitus ja esillepano juhlapaikalle sujuivat kuin tanssi ja kokin terveisien jälkeen päästiin nauttimaan pöydän antimista. Ruokaa kehuttiin vuolaasti kaikkien toimesta ja itse nostan erityisesti vasta savustetun kalan yhdeksi parhaimmista ikinä, nam! Palvelu, laatu, kaikki 10/10”


Ota yhteyttä!