Catering Helsinki

Laadukas catering Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla

 

Me Food by Kuhlefeltilla olemme järjestäneet lukuisia catering-tilaisuuksia Helsingissä ja lähialueilla. Jokainen tapahtumamme räätälöidään asiakkaidemme toiveiden mukaan. Tiedämme, että jokainen tilaisuus on uniikki.

Kauttamme saat halutessasi kokonaisvaltaisen ratkaisun, jossa toimitamme unohtumattoman herkullisten tarjoiluiden lisäksi Helsingissä tai lähialueilla järjestettävään catering-tilaisuuteesi niin astiastot, kalusteet, ammattitarjoilijat, somisteet kuin huippuesiintyjätkin.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Takaamme, että yhteistyö kanssamme on joustavaa ja saumatonta. Viime hetken muutokset tai tiukat deadlinetkaan eivät meitä hätkäytä. Jokaiseen catering-tarjoukseen sisältyy sinulle veloitukseton tapaaminen joko Helsingissä tai toimitiloissamme Kirkkonummella ravintola Spoonissa. 

Vaikka kaikki tapahtumamme ovat ainutlaatuisia kokonaisuuksia, yksi asia on aina yhteistä: huippulaadukkaista raaka-aineista alusta asti itse valmistetut unohtumattoman herkulliset tarjoilut.

Esimerkiksi tällaisia catering-tilaisuuksia olemme järjestäneet asiakkaillemme Helsingissä:

Catering Helsinki – Bensovin säätiön 100-vuotisjuhlat

Bensowin säätiön 100-vuotisjuhlaseminaarin catering G-18 juhlatilassa Helsingissä 80 hengelle.

Suunnittelimme yhdessä Bensowin säätiön kanssa koko päivälle tarjoilut ja vaihtuvat somisteet. Päivä alkoi aamiaisella sekä tuoreilla korvapuusteilla, joiden tuoksu hurmasi koko talon. Lounaan jälkeen vieraat pääsivät nauttimaan cocktailtarjoiluista ja asiaan kuuluvasta kuohuviinitarjoilusta. Tilaisuuden päätti kolmen ruokalajin illallinen upeassa salissa, joka oli koristeltu Bensowin säätiön värien mukaisesti havunoksin, kukka-asetelmin ja lukuisin kynttilöin.

Aamiainen

 • Karjalanpiirakoita ja tuoretta munavoita
 • Itse leivottuja korvapuusteja
 • Spoonin tummapaahtoista Mocca- kahvia
 • Tuoremehuja ja makuvesiä

Lounas

 • Kolmen juuston lasagne À la Spoon
 • Keittiömestarinvihersalaattia sekä tuoretta foccaciaa

Cocktail

 • Sous vide paahtopaistia piparjuuren kera crostinilla
 • Savulohimoussea talon saaristolaisleivällä
 • Parmankinkkua vuohenjuustomoussella

Illallinen

 • Alkuun sous vide paahtopaistia viherversosalaatilla ja pecorinolla
 • Bufeesta pääruokana paikan päällä savustettua merilohta, ruskistetussa timjamivoissa paahdetut perunat, salaatti punajuuresta ja vuohenjuustosta hunajapaahdetuilla pekaanipähkinöillä ja välimerellinen vihersalaatti sekä tuoretta foccaciaa ja saaristolaisleipää
 • Bufeesta jälkiruokana valkoiseksi kuorrutettu suklaa-vadelmakakku
 • Spoonin tummapaahtoista Mocca-kahvia


Bensowin säätiön terveiset tilaisuuden jälkeen: ”Olemme tosi (!!!) tyytyväisiä kaikkiin järjestelyihin. Emme olisi voinut pyytää enempää!! Suurkiitokset Sinulle, Annelle ja koko teidän porukalle!!!! Isot halit kaikille! Olemme saaneet vain kehuja joka puolelta.”

Tämän yhdessä suunnitellun päivän menun hinnaksi tuli 79€/henkilö

Catering Helsinki – 50:n hengen rippijuhlat

Eeron rippijuhlien catering Helsingissä 50 hengelle.

Päivänsankari toivoi ”jotain suussa sulavaa lihaa” ja sitähän me teimme. Pääruokana tarjoillut yön yli haudutetut possun posket veivät kielet mennessään. Kauttamme hoituivat myös pöytäliinat, astiat sekä tarjoilijat koko juhlan ajaksi.

 • Yön yli haudutettua possunposkea tummassa portviinikastikkeessa
 • Paahdetut kesäperunat limellä ja timjamilla maustettuina
 • Salaatti grillatusta kesäkurpitsasta ja paprikasta sekä vuohenjuustosta
 • Pastasalaatti talon pestolla ja fetalla rucolan kera
 • Vihersalaattia sitruunavinaigretellä
 • Tuoretta talon foccaciaa ja levitettä
 • Spoonin tumma Mocca-kahvia
 • Näissä juhlissa mummit ja kummit leipoivat upean kakkubufeen.

Tämän yhdessä suunnitellun menun hinnaksi tuli 19,90€/henkilö

Eeron ja perheen terveiset tilaisuuden jälkeen: ”Viime syksynä esikoiseni pääsi ripille. Aiemmista juhlista oppineena olin jo etukäteen päättänyt, että ulkoistan ruokahuolet tai vähintään juhlapäivän keittiötouhut. Mutta kuka sen tekisi? Tein parhaan mahdollisen ratkaisun. Otin yhteyttä Food By Kuhlefeltiin ja sitten alkovati asiat luistaa. Päädyin lopulta ulkoistamaan koko catering-palvelun, suunnittelun, ruoat, juomat, kahvit, tarjoilun – kaikki. Ja se olikin toden totta ihan paras ratkaisu.

Suunnittelupalaverissa Sebastian kuunteli meidän ajatuksiamme ja ideoita ja ehdotti erilaisia menuvaihtoehtoja, jotka kaikki kuulostivat herkullisilta. Päädyimme juhlasankarin näköiseen tarjoiluun. Toteutus oli todella ajateltu kokonaisuus, maukas, tyylikäs, persoonallinen ja vieläpä sopuhintainen.

Ja miten sujuvasti kaikki menikään. Suunnittelu, yhteydenpito ja toteutus – kaikki sujui moitteettomasti. FBKn auto kurvasi pihaan klo 11 ja kirkosta palattuamme yhden maissa kaikki oli valmista. Meidän ei tarvinnut muuta kuin tulla kotiin ja keskittyä itse juhlaan. Huikeata! Ruoka oli sekä sankarin että vieraiden mielestä herkullista! Ja kauniisti katettu vieläpä!

Tulevana kesänä juhlimme jälleen eikä enää tarvitse stressata, kuka hoitaisi cateringin – takuuvarmasti se on FBK!”

Miltä sinun tilaisuutesi näyttää? Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö niin tehdään yhdessä tilaisuudestasi unohtumattoman herkullinen.

OTA YHTEYTTÄ
+358 40 9658 466
sebastian@fbk.fi


Ota yhteyttä!