Catering Helsinki + PK-seutu

Me toteutamme cateringin Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla eri kokoisiin tilaisuuksiin. Meiltä saat tarjoilut tarvittaessa jopa viidensadan vieraan yritystilaisuuksiin.

 


 

Me Food by Kuhlefeltilla järjestämme monipuolisesti erilaisia catering-tilaisuuksia Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Tiedämme, että kaikki tilaisuudet ovat uniikkeja. Siksi aloitamme tilaisuuden suunnittelun aina maksuttomalla tapaamisella asiakkaan kanssa, jotta saamme tarkan kuvan siitä, millaisia odotuksia catering-tilaisuudelle on. Tapaaminen järjestetään asiakkaan toiveiden mukaisesti joko toimitiloissamme Pickalassa ravintola Spoonissa tai esimerkiksi juhlapaikassa.

Kauttamme onnistuvat monipuolisesti hyvin erikokoiset tilaisuudet. Järjestämme mielellämme yritystilaisuuksia jopa viidellesadalle henkilölle. Toisaalta kauttamme onnistuvat tarvittaessa esimerkiksi pienten yksityisillallisten järjestäminen ikimuistoisella personal chef -konseptilla. Koosta riippumatta jokaista Food by Kuhlefeltin järjestämää catering-tilaisuutta yhdistää kuitenkin erinomainen ruoka ja lämminhenkinen tunnelma.  Meiltä saat henkilökohtaista ja joustavaa palvelua.. Suunnittelemme kokonaisuuden asiakkaan kanssa aina alusta loppuun saakka itse.

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteessa sebastian@fbk.fi tai soittamalla suoraan Sebastian Kuhlefeltille numeroon +35840 965 8466

Catering Helsinki ja PK-seutu
Tilaisuudet yrityksille ja yksityisille

Catering jopa viidensadan vieraan tilaisuuksiin

 

Halusitpa meiltä sitten kokonaisvaltaisen avaimet käteen -ratkaisun koristeluineen ja esiintyjineen tai vaikkapa vain pelkän ruuan paikan päälle toimitettuna, jokaisen tilaisuutemme menu on toteutettu alusta loppuun saakka omassa keittiössämme. Ruokafilosofiaamme ei kuulu puolivalmisteiden käyttö, vaan jokainen ruoka toteutetaan alusta loppuun saakka itse. Haluamme kunnioittaa tarjolla olevia, sesonkeja mukailevia raaka-aineita ja käytämme mielellämme läheltä tulevia aineksia. Meille laatu on aina määrää tärkeämpää.

Kauttamme saat halutessasi kokonaisvaltaisen catering-ratkaisun, johon toteutamme unohtumattomien herkkutarjoiluiden lisäksi myös muut juhlaan kuuluvat seikat, kuten:

  • tarjoilijat ja muu tarvittava henkilökunta
  • tilan koristelu
  • kukkien toimitus ja asettelu
  • musiikki
  • esiintyjät
  • astiastot
  • kalusteet
Catering Helsinki
Catering Helsinki

 


REFERENSSEJÄ


 

BENSOVIN SÄÄTIÖN SATAVUOTISJUHLAT

Toteutimme Bensowin säätiön satavuotisjuhlaseminaarin cateringin Helsingin Yrjönkadulla sijaitsevassa G18-juhlatilassa. Mukana oli noin kahdeksankymmentä vierasta.

Suunnittelimme yhdessä Bensowin säätiön kanssa maittavat tarjoilut koko päiväksi. Lisäksi vastasimme vaihtuvista somisteista. Päivä alkoi herkullisella aamiaisella ja korvapuusteilla, joiden tuoksu täytti koko juhlatilan. Lounaan jälkeen vieraat pääsivät nauttimaan cocktail-tarjoiluista sekä kuohuviinistä. Tilaisuuden päätti kolmen ruokalajin illallinen upeassa salissa, joka oli koristeltu Bensovin säätiön värejä mukaillen havunoksilla, kukka-asetelmilla ja lukuisilla kynttilöillä.

 

MENU:

Aamiainen:

  • Karjalanpiirakoita ja tuoretta munavoita
  • Itse leivottuja korvapuusteja
  • Spoonin tummapaahtoista Mocca-kahvia
  • Tuoremehuja ja erilaisia makuvesiä

Lounas:

  • Kolmen juuston lasagne á la Spoon
  • Keittiömestarinvihersalaattia sekä tuoretta foccaciaa

Cocktail-palat:

  • Sous vide -paahtopaistia piparjuuren kera crostinilla varustettuna
  • Savulohimoussea talon saaristolaisleivällä
  • Parmankinkkua vuohenjuustomoussella

Illallinen:

  • Alkuun sous vide -paahtopaistia viherversosalaatilla ja pecorino-juustolla höystettynä
  • Buffet-pääruokana paikan päällä savustettua merilohta, ruskistetussa timjamivoissa paahdettuja perunoita, salaatti punajuuresta ja vuohenjuustosta hunajapaahdetuilla pekaanipähkinöillä ja välimerellinen vihersalaatti sekä tuoretta foccaciaa ja saaristolaisleipää
  • Buffet-jälkiruokana valkoiseksi kuorrutettu suklaa-vadelmakakku
  • Spoonin tummapaahtoista Mocca-kahvia

Tämän yhdessä suunnitellun päivän menun hinnaksi tuli 79 euroa per vieras.

Bensowin säätiön terveiset tilaisuuden jälkeen:

”Olemme tosi (!!!) tyytyväisiä kaikkiin järjestelyihin. Emme olisi voinut pyytää enempää!! Suurkiitokset Sinulle, Annelle ja koko teidän porukalle!!!! Isot halit kaikille! Olemme saaneet vain kehuja joka puolelta.”




RIPPIJUHLAT VIIDELLEKYMMENELLE VIERAALLE

Toteutimme Helsingissä cateringin Eeron rippijuhliin. Vieraita oli mukana viisikymmentä. Koska päivänsankari toivoi tarjoiluiksi ”jotain suussasulavaa lihaa”, teimme työtä käskettyä. Pääruuaksi tarjoilimme yön yli haudutettuja possunposkia, jotka veivät juhlavieraiden kielet mennessään. Toimitimme paikalle myös pöytäliinat, astiastot sekä tarjoilijat juhlien ajaksi.

MENU:

  • Yön yli haudutettua possunposkea tummassa portviinikastikkeessa
  • Paahdetut kesäperunat limellä ja timjamilla maustettuina
  • Salaatti grillatusta kesäkurpitsasta ja paprikasta sekä vuohenjuustosta
  • Pastasalaatti talon pestolla ja fetalla rucolan kera
  • Vihersalaattia sitruunavinaigretellä
  • Tuoretta talon foccaciaa ja levitettä
  • Spoonin tummaa Mocca-kahvia
  • Mummien ja kummien toteuttama, upea kakkubuffet

Tämän yhdessä suunnitellun menun hinnaksi tuli 19,90 euroa per vieras.

Eeron ja perheen terveiset tilaisuuden jälkeen:

”Viime syksynä esikoiseni pääsi ripille. Aiemmista juhlista oppineena olin jo etukäteen päättänyt, että ulkoistan ruokahuolet tai vähintään juhlapäivän keittiötouhut. Mutta kuka sen tekisi? Tein parhaan mahdollisen ratkaisun. Otin yhteyttä Food By Kuhlefeltiin ja sitten alkovati asiat luistaa. Päädyin lopulta ulkoistamaan koko catering-palvelun, suunnittelun, ruoat, juomat, kahvit, tarjoilun – kaikki. Ja se olikin toden totta ihan paras ratkaisu.

Suunnittelupalaverissa Sebastian kuunteli meidän ajatuksiamme ja ideoita ja ehdotti erilaisia menuvaihtoehtoja, jotka kaikki kuulostivat herkullisilta. Päädyimme juhlasankarin näköiseen tarjoiluun. Toteutus oli todella ajateltu kokonaisuus, maukas, tyylikäs, persoonallinen ja vieläpä sopuhintainen.

Ja miten sujuvasti kaikki menikään. Suunnittelu, yhteydenpito ja toteutus – kaikki sujui moitteettomasti. FBKn auto kurvasi pihaan klo 11 ja kirkosta palattuamme yhden maissa kaikki oli valmista. Meidän ei tarvinnut muuta kuin tulla kotiin ja keskittyä itse juhlaan. Huikeata! Ruoka oli sekä sankarin että vieraiden mielestä herkullista! Ja kauniisti katettu vieläpä!

Tulevana kesänä juhlimme jälleen eikä enää tarvitse stressata, kuka hoitaisi cateringin – takuuvarmasti se on FBK!”





Miltä sinun  catering-tilaisuutesi Helsingissä tai lähiseudulla näyttää?

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tilaisuus!


Ota yhteyttä!