Häätilat pääkaupunkiseutu

Häätilat pääkaupunkiseudulla

Etsitkö tunnelmallista häätilaa pääkaupunkiseudulta? Valitse luonnon helmassa sijaitseva tunnelmallinen ja ainutlaatuinen ravintola Spoon. Me teemme häistänne unohtumattomat ja teidän näköisenne.

Onko haussa upea häätila pääkaupunkiseudulla? Mikäli haluatte juhlia häitänne upeassa miljöössä luonnon keskellä nauttien mahtavista maisemista, lämpimästä tunnelmasta sekä tietenkin uskomattoman herkullisesta ruoasta, voi ravintola Spoon olla oikea ratkaisu.

Ravintola Spoon on myös kätevien yhteyksien päässä, sillä se sijaitsee vain noin puolen tunnin matkan päässä Helsingistä. Ravintola Spoon tarjoaa upeat häätilat pääkaupunkiseudulla. Meiltä saat myös erinomaisista raaka-aineista toteutetut, herkulliset tarjoilut näköisellänne tyylillä tarjoiltuna. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä teidän näköisenne häät!

Ota yhteyttä

Upean luontomaiseman ympäröimä ravintola Spoon on varattavissa yksityistilaisuuksia varten aina toukokuusta syyskuuhun saakka. Ravintolasalimme näyttävien massiivipuupöytien ääreen mahtuu yhteensä jopa 120 vierasta viettämään unohtumatonta iltaa.

Häiden tilavuokra alkaen 500 eurosta

Mikäli tilaatte häätarjoilunne Food by Kuhlefltilta, voitte olla varmoja siitä, että ruoka on maistuvaa ja toiveidenne mukaista. Me emme halua tarjota asiakkaillemme pelkästään ruokaa, vaan enemmänkin ikimuistoisen elämyksen ja uniikin kokemuksen. Meidän kauttamme saat upeat koristelut ja somisteet, tilaisuuteen sopivat astiat ja tarjoilut, huippuluokan esiintyjiä unohtamatta. Sekä tietenkin, se kaikkein tärkein, uskomattoman herkullista ruokaa.

Häiden järjestämisessä meille kaikkein tärkeintä on se, että saatte juuri sellaisen tilaisuuden ja tarjoilut, joista olette aina haaveilleet. Tästä syystä meillä ei ole valmiita menuja tai paketteja, vaan joka ikinen tilaisuutemme suunnitellaan yhdessä asiakkaidemme, teidän, kanssanne ja valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista alusta asti omassa keittiössämme.

Meidän kauttamme saat kätevästi siis sekä häätilat että tarjoilut. Herkulliset tarjoilut ja vaivattomat järjestelyt onnistuvat totta kai myös muissa valitsemissanne häätiloissa pääkaupunkiseudulla.

Tältä näyttivät Cecilian ja Jonaksen häät Spoonissa, upeassa häätilassa pääkaupunkiseudulla:

Alkupala lautastarjoiluna:

 • Lohta kolmeen tapaan
  *Sitruunagraavattua lohta perunaveneessä ja limeaioli, *Lohiceviche, *Savulohimousse ja ”saaristolaiscrumble”

Pääruoka buffet-tarjoiluna:

 • Kotimaista Roslundin upeasti marmoroitua rotukarjan ulkofileetä, jonka kokkimme leikkaa suoraan asiakkaillenne buffet pöydässä.
 • Katajanmarjoin maustettu punaviinikastike
 • Kauden hunajapaahdettuja juureksia
 • Oman pihan yrtein maustettuja paahdettuja perunoita
 • Keittiömestarin vihersalaatti artisokan sydämistä ja aurinkokuivatuista tomaateista
 • Tuoretta maustettua foccaciaa

Hääkakku:

 • Hääparin toiveiden mukainen suklaa-vadelmakakku, joka kuorrutettiin valkoiseksi ja koristeltiin häiden teemaväreihin sopivilla kukilla.

Yöpalaksi:

 • Mehevät pulled pork -hodarit chilimajoneesilla ja punasipulilla

Tämän häämenun hinnaksi tuli 59 euroa/henkilö

Hääparin kommentit juhlien jälkeen: ”Sebastian ja hänen tiimiinsä ovat erittäin palveluhenkisiä ja yhteistyö heidän kanssaan sujui saumattomasti. He ovat hyviä kuuntelijoita ja toteuttavat asiakkaan erikoisiakin toiveita, mutta pystyvät myös samalla omalla ammattitaidollaan ehdottamaan hyviä ratkaisuja. Tiimin henki oli sopivan rento eikä oteta turhaan stressiä ja he saavat asiakkaan rentoutumaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. Ruoka oli erinomaista ja Sebastianin kanssa menun suunnitteleminen oli helppoa ja vaihtoehtoja löytyi joka lähtöön.

Miltä teidän hääjuhlanne näyttää, kun toteutat ne Food by Kuhlefeltin kanssa ja kenties upeassa häätilassamme pääkaupunkiseudulla? Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä ikimuistoiset häät!

OTA YHTEYTTÄ
+358 40 9658 466
sebastian@fbk.fi

Häätilat pääkaupunkiseutu


Ota yhteyttä!