Häätilat pääkaupunkiseutu

Häätilat pääkaupunkiseudulla

Etsitkö tunnelmallista häätilaa pääkaupunkiseudulta? Valitse luonnon keskellä sijaitseva tunnelmallinen ravintola Spoon.

Kun haluatte juhlia häitänne upeassa miljöössä luonnon keskellä nauttien mahtavista maisemista, lämpimästä tunnelmasta sekä tietenkin uskomattoman herkullisesta ruoasta, ei teidän tarvitse etsiä enempää! Kaikki tämä vieläpä alle puolen tunnin päässä Helsingin keskustasta. Ravintola Spoon tarjoaa upeat häätilat pääkaupunkiseudulla yhdessä herkullisten ja juuri teidän toiveidenne mukaan räätälöityjen tarjoiluiden kera.

Upeiden luonnonmaisemien ympäröimä ravintola Spoon on aina syyskuusta toukokuuhun varattavissa yksityistilaisuuksiin. Ravintolasalimme massiivipuupöytien ääreen mahtuu jopa 120 henkeä viettämään ikimuistoista iltaa – juuri teidän iltaanne!

Häiden tilavuokra on alkaen 500 euroa.

Kun tilaatte häätarjoilunne Food by Kuhlefltilta, me emme tarjoa teille pelkästään ruokaa – tarjoamme elämyksen ja vaivattoman sekä kokonaisvaltaisen ratkaisun. Kauttamme saatte upeat koristelut ja somisteet, tilaisuuteen sopivat astiat ja tarjoilun, huippuluokan esiintyjiä unohtamatta. Sekä tietenkin, se kaikkein tärkein, uskomattoman herkullista ruokaa.

Häiden järjestämisessä meille kaikkein tärkeintä on se, että saatte juuri sellaisen tilaisuuden ja tarjoilut, joista olette aina haaveilleet. Tästä syystä meillä ei ole valmiita menuja tai paketteja, vaan joka ikinen tilaisuutemme suunnitellaan yhdessä asiakkaidemme, teidän, kanssanne ja valmistetaan aina tuoreista raaka-aineista alusta asti omassa keittiössämme.

Meidän kauttamme saat kätevästi siis sekä häätilat että tarjoilut. Herkulliset tarjoilut ja vaivattomat järjestelyt onnistuvat totta kai myös muissa valitsemissanne häätiloissa pääkaupunkiseudulla.

 

Tältä näyttivät Cecilian ja Jonaksen häät Spoonissa, upeassa häätilassa pääkaupunkiseudulla:

Alkupala lautastarjoiluna:

 • Lohta kolmeen tapaan
  *Sitruunagraavattua lohta perunaveneessä ja limeaioli, *Lohiceviche, *Savulohimousse ja ”saaristolaiscrumble”

Pääruoka buffet-tarjoiluna:

 • Kotimaista Roslundin upeasti marmoroitua rotukarjan ulkofileetä, jonka kokkimme leikkaa suoraan asiakkaillenne buffet pöydässä.
 • Katajanmarjoin maustettu punaviinikastike
 • Kauden hunajapaahdettuja juureksia
 • Oman pihan yrtein maustettuja paahdettuja perunoita
 • Keittiömestarin vihersalaatti artisokan sydämistä ja aurinkokuivatuista tomaateista
 • Tuoretta maustettua foccaciaa

Hääkakku:

 • Hääparin toiveiden mukainen suklaa-vadelmakakku, joka kuorrutettiin valkoiseksi ja koristeltiin häiden teemaväreihin sopivilla kukilla.

Yöpalaksi:

 • Mehevät pulled pork -hodarit chilimajoneesilla ja punasipulilla

Tämän häämenun hinnaksi tuli 59 euroa/henkilö

Hääparin kommentit juhlien jälkeen: ”Sebastian ja hänen tiimiinsä ovat erittäin palveluhenkisiä ja yhteistyö heidän kanssaan sujui saumattomasti. He ovat hyviä kuuntelijoita ja toteuttavat asiakkaan erikoisiakin toiveita, mutta pystyvät myös samalla omalla ammattitaidollaan ehdottamaan hyviä ratkaisuja. Tiimin henki oli sopivan rento eikä oteta turhaan stressiä ja he saavat asiakkaan rentoutumaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. Ruoka oli erinomaista ja Sebastianin kanssa menun suunnitteleminen oli helppoa ja vaihtoehtoja löytyi joka lähtöön.

Miltä teidän hääjuhlanne näyttää, kun toteutat ne Food by Kuhlefeltin kanssa ja kenties upeassa häätilassamme pääkaupunkiseudulla? Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä ikimuistoiset häät!

OTA YHTEYTTÄ
+358 40 9658 466
sebastian@fbk.fi

Häätilat pääkaupunkiseutu


Ota yhteyttä!