Ravintola Spoon – Kirkkonummi

Ravintola Spoon Kirkkonummi

 

Uniikki ravintola Kirkkonummella

Ravintola Spoon on Food by Kuhlefeltin ensimmäinen ravintola Kirkkonummella. Spoon avasi ovensa Hirsala Golfin tiloihin keväällä 2017. Tavoitteenamme on ollut alusta saakka tarjota jokaiselle asiakkaallemme Kirkkonummen parasta fast casual -ravintolaruokaa. Me valmistamme herkulliset ruokamme hyvistä raaka-aineista sesongin tarjontaa kunnioittaen.

Meille olet aina lämpimästi tervetullut nauttimaan niin pikaisen á la carte -lounaan kuin pitkän kynttiläillallisenkin.

Ota yhteyttä

Kesäkaudella ravintolamme palvelee paitsi golfaajia, myös muita herkkuruuan ystäviä.

Spoonissa tarjoilemme klassisten herkkuje, kuten jo legendaksi muodostuneen Spoonin BBQ Burgerin, täyteläisen pasta carbonaran ja kermaisen lohikeiton lisäksi, kuukausittain vaihtuvat sesongin raaka-aineisiin perustuvat annokset. Kaikki ruokamme valmistetaan valmistetaan tuoreista ja huippulaatuisista raaka-aineista. 

Me ravintola Spoonissa valmistamme kaiken alusta loppuun saakka omassa keittiössämme. Emme käytä puolivalmisteita mihinkään. Sesongin annoksissa hyödynnämme aina kauden parhaita raaka-aineita ja tuomme jotain uutta sekä jännittävää mukaan listaamme.

Haluammekin toivottaa sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja herkullisesta ruoasta kanssamme!

Jottei elämä kävisi liian yksitoikkoiseksi, järjestämme Spoonissa paljon erilaisia tapahtumia, kuten hauskoja grilli-iltoja ja viinimaistajaisia! Seuraa meitä Facebookissa (http://www.facebook.com/ravintola-spoon-hirsala), jotta olet aina varmasti tietoinen kaikista tapahtumistamme. Tervetuloa ravintola Spooniin kirkkonummelle!

KATSO HERKULLINEN MENU TÄSTÄ

 

Palautteet

Spoonin lohikeittoa parempaa ei ole vielä tullut eteen! Keiton mukana tuleva leipä on piste iin päälle. Kun haluat nauttia täydellisen lohikeiton upeissa puitteissa osoite on Hirsala Golf, Ravintola Spoon. Myös asiakaspalvelu erinomaista.
– Mirka Isaksson 22.9.2018. Lähde: Facebook arvostelu

Oikein hyvä ja ystävällinen palvelu! Burgerit mentiin testaamaan, muiden kehujen vuoksi. Oli mahtavat, paras pitkään aikaan syömäni Burger annos. Ensimmäinen mutta ei viimeinen käynti!
– Sirpa Kinnari. 4.7.2017 Facebook arvostelu

Parhain koskaan syömäni burgeri maailman rapsakoimmien bataattiranskalaisten kera! Parasta bestiä! Suosittelen ehdottomasti kaikille!
– Vilma Kämäri 20.6.2017 Facebook arvostelu


Ota yhteyttä!