Ravintola Spoon hemmottelee hyvän ruuan ystäviä Kirkkonummen seudulla

Toivotamme jokaisen hyvän ruuan ystävän tervetulleeksi lämminhenkiseen ravintola Spooniin, joka sijaitsee Kirkkonummen kupeessa Pickalassa. Monipuolisen listamme jokainen annos tehdään laadukkaita raaka-aineista alusta saakka itse.

Spoon logo

 SpOON ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ 8:00-22:00. TERVETULOA LOUNASTAMAAN TAI NAUTTIMAAN Á LA CARTE LISTASTAMME
Rakastettu ravintola Spoon siirtyy huhtikuussa 2020 Kirkkonummen kupeessa sijaitsevan Siuntion Pickalaan! Toivotamme jokaisen hyvän ruuan ystävän tervetulleeksi maistelemaan herkullisia annoksiamme kattavasta ruokalistastamme. Olet myös tervetullut nauttimaan tasokkaasta lounasbuffetistamme viikon jokaisena päivänä huhtikuusta lokakuun loppuun saakka.

Spoon on Food by Kuhlefeltin tunnelmallinen, Kirkkonummen lähettyvillä Pickalassa sijaitseva ravintola. Tavoitteenamme on ollut alusta saakka tarjota jokaiselle asiakkaallemme lähiseudun parasta fast casual -ravintolaruokaa. Siksi valmistamme kaikki annoksemme korkealaatuisista raaka-aineista, sesongin tarjontaa kunnioittaen. Keväällä 2020 listamme päivittyy alku- ja jälkiruuilla, joten olet jatkossa lämpimästi tervetullut syömään meille myös pidemmän kaavan mukaan!


 


 

Raaka-aineina sesongin parhaat tuotteet

Päivittäin vaihtuvassa lounasbuffetissamme tarjoamme maittavia ja laadukkaita herkkuja. Lounasbuffetistamme tulet löytämään viikon jokaisena päivänä yhden lämpimän ruuan, päivän keiton, erittäin runsaan salaattibuffetin sekä maittavan leipävalikoiman. Lounasta on saatavilla maanantaista sunnuntaihin. Lounaan hinta on arkisin 12,50 euroa ja viikonloppuisin 15 euroa (viikonloppuisin hinta sisältää myös jälkiruuan).

Lisäksi ravintola Spoonista löytyy erittäin kattava á la carte -lista, josta jokaiselle herkuttelijalle löytyy jotakin. Á la carte -listamme rakentuu klassikkolistastamme sekä sesonkien mukaan vaihtuvasta listasta, joka vaihtuu noin kuukauden välein. Klassikkolistamme sisältää joukon ravintolamme rakastetuimpia annoksia. Näihin kuuluvat muun muassa Spoonin legendaarinen BBQ-burger sekä herkullinen pasta carbonara. Viime kesän sesonkiannosten suosikeiksi nousivat muun muassa kermainen lohikeitto sekä suussasulavat ankkarisotto ja savulohisalaatti. Monipuolinen á la carte -listamme on ottanut vaikutteita useiden maiden keittiöistä.

Haluamme tarjota asiakkaillemme aina tuoreimpia ja maistuvimpia saatavilla olevia raaka-aineita. Siksi noin puolet á la carte -listastamme koostuu sesongin raaka-aineisiin perustuvasta, noin kuukauden välein vaihtuvasta osiosta. Syksyisin hyvän ruuan ystäviä hemmotellaan juureksilla ja sienillä, kesällä keskiössä ovat raikkaat hedelmät, vihannekset ja marjat. Keväisin listamme täydentyy tietysti esimerkiksi parsalla. Käytämme runsaasti Roslundin lihaa ja Tuomaan kalaa taataksemme, että liha- ja kala-annoksemme ovat parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuja. Meille on tärkeää, että raaka-aineet tulevat mahdollisimman läheltä.

Toivotamme myös lapset lämpimästi tervetulleiksi! Meillä ei ole erillistä lastenlistaa, mutta lähes kaikki ruoka-annoksemme ovat pyynnöstä muokattavissa myös lastenannoksiksi.

Ravintola Kirkkonummi
Ravintola Kirkkonummi salaattiannos

Meiltä nopea lounas tai pitkä kynttiläillallinen


Päivitämme listamme kuukauden välein, sillä haluamme hyödyntää tarjolla olevat, ajankohtaiset raaka-aineet mahdollisimman monipuolisesti. Spoonin keittiössä kaikki tehdään alusta loppuun saakka itse. Meidän annoksissamme ei käytetä koskaan puolivalmisteita, sillä sellaiset eivät kuulu ruokafilosofiaamme. 


Olet tervetullut nauttimaan Siuntion Pickalassa sijaitsevaan ravintolaamme niin nopean lounaan kuin pitkän kynttiläillallisenkin. Spoon on auki vuosittain golfsesongin mukaan huhtikuusta aina myöhäiseen lokakuuhun. Ravintolamme palvelee sekä golfaajia että muita hyvän ruuan ystäviä. Kirkkonummi on meiltä vain lyhyen ajomatkan päässä.


Meiltä löytyy erittäin kattava valikoima erilaisia juomia. Vuonna 2020 valikoimastamme löytyy kuutta erilaista, laseittain myytävää laatuviiniä kohtuullisilla hinnoilla. Halutessasi saat meiltä viinejä myös pulloittain. Viinien lisäksi tarjoamme asiakkaillemme maittavia pienpanimotuotteita, Pickalan omaa olutta ja kattavan valikoiman erikoisoluita ja lagereita. Unohtamatta tietenkään Spoonin house cocktaileja!


Ota yhteyttä ravintola Spooniin osoitteessa spoon@fbk.fi tai soittamalla suoraan Sebastian Kuhlefeltille numeroon +35840 965 8466

Ravintola Spoon kanapasta

Yksityistilaisuudet ravintolassamme


120-paikkainen ravintolamme tarjoaa ihanteelliset puitteet myös erilaisia yksityistilaisuuksia varten. Talvikaudella järjestämme mielellämme isojakin yksityistilaisuuksia sekä yrityksille että yksityishenkilöille. Tiloissamme onnistuvat mitä erilaisemmat tilaisuudet aina muutaman osallistujan yksityisillallisista yli sadan vieraan häihin. Toukokuusta syyskuuhun loppuun ravintolassamme järjestetään myös runsaasti erilaisia golf-tilaisuuksia.


Kesäkaudella järjestämme asiakkaillemme mielellämme alle neljänkymmenen henkilön yksityistilaisuuksia. Lisäksi organisoimme runsaasti erilaisia tapahtumia, kuten hauskoja grilli-iltoja, viininmaistajaisia, pop up -ravintoloita sekä teemaviikkoja. Seuraathan meitä Facebookissa, niin olet aina tietoinen tapahtumistamme!


Spoonissa on rento ja lämminhenkinen tunnelma. Tunnelmaa luovat suuri takka ja mukava sohvaryhmä. Kesällä käytössä on lisäksi 100-paikkainen, aurinkoinen terassi.


Onko yksityistilaisuuden järjestäminen sinulle ajankohtaista? Kerromme mielellämme lisää! Ota yhteyttä ravintola Spooniin osoitteessa spoon@fbk.fi tai soittamalla suoraan Sebastian Kuhlefeltille numeroon +35840 965 8466


Ota yhteyttä!