Ravintola Spoon – Kirkkonummi

Ravintola Spoon Kirkkonummi

 

Ravintola Spoon Kirkkonummella

Spoon on Food by Kuhlefeltin ensimmäinen ravintola Kirkkonummella, joka avasi ovensa Hirsala Golfin tiloihin keväällä 2017.  Tavoitteenamme on ollut alusta saakka  tarjota Kirkkonummen parasta fast casual -ravintolaruokaa. Meille olet aina lämpimästi tervetullut nauttimaan niin pikaisen á la carte- lounaan kuin myös pitkän illallisen läheistesi kanssa.

Kesäkaudella ravintolamme palvelee golfaajia, mutta myös muita hyvän ruuan ystäviä. 

Spoonissa tarjoilemme klassisten herkkujen (kuten jo legendaksi muodostuneen Spoonin BBQ Burgerin, täyteläisen pasta carbonaran ja kermaisen lohikeiton lisäksi) kuukausittain vaihtuvat sesongin annokset. Kaikki annoksemme valmistetaan aina tuoreista ja huippulaatuisista raaka-aineista ja alusta asti omassa keittiössämme.

Emme käytä puolivalmisteita mihinkään. Sesongin annoksissa hyödynnämme aina kauden parhaita raaka-aineita ja tuomme jotain uutta sekä jännittävää mukaan listaamme. Haluammekin toivottaa sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja herkullisesta ruoasta kanssamme!

Jottei elämä kävisi liian yksitoikkoiseksi, järjestämme Spoonissa paljon erilaisia tapahtumia, kuten Grilli-iltoja ja viinimaistajaisia! Seuraa meitä Facebookissa (http://www.facebook.com/ravintola-spoon-hirsala), niin olet aina varmasti tietoinen kaikista tapahtumistamme! Tervetuloa ravintola Spooniin kirkkonummelle!

KATSO HERKULLINEN MENU TÄSTÄ

 

Palautteet

Spoonin lohikeittoa parempaa ei ole vielä tullut eteen! Keiton mukana tuleva leipä on piste iin päälle. Kun haluat nauttia täydellisen lohikeiton upeissa puitteissa osoite on Hirsala Golf, Ravintola Spoon. Myös asiakaspalvelu erinomaista.
– Mirka Isaksson 22.9.2018. Lähde: Facebook arvostelu

Oikein hyvä ja ystävällinen palvelu! Burgerit mentiin testaamaan, muiden kehujen vuoksi. Oli mahtavat, paras pitkään aikaan syömäni Burger annos. Ensimmäinen mutta ei viimeinen käynti!
– Sirpa Kinnari. 4.7.2017 Facebook arvostelu

Parhain koskaan syömäni burgeri maailman rapsakoimmien bataattiranskalaisten kera! Parasta bestiä! Suosittelen ehdottomasti kaikille!
– Vilma Kämäri 20.6.2017 Facebook arvostelu


Ota yhteyttä!