Ravintola Spoon – Kirkkonummi

Ravintola Spoon Kirkkonummi

 

Spoon on Food by Kuhlefeltin ensimmäinen ravintola Kirkkonummella, joka avasi ovensa Hirsala Golfin tiloihin keväällä 2017. Alusta asti Spoonissa meidän tavoitteenamme on ollut tarjota parasta fast casual ravintolaruokaa kirkkonummella. Meille olet aina lämpimästi tervetullut nauttimaan niin pikaisen À la carte- lounaan, kuin myös illallisen perheen tai ystävien kesken. Ravintolamme palvelee kesäkaudella jokaista ruokailijaa, olit sitten tulossa golfkierrokselta tai päätit muuten vaan lähteä nauttimaan upeasta ravintolasta kirkkonummen kupeessa.

Spoonissa tarjoilemme klassisten herkkujen, kuten jo legendaksi muodostuneen Spoonin BBQ Burgerin, täyteläisen Pasta Carbonaran ja kermaisen lohikeiton, lisäksi aina kuukausittain vaihtuvat sesongin annokset. Kaikki annoksemme valmistetaan aina tuoreista ja huippulaatuisista raaka-aineista ja alusta asti omassa keittiössämme. Meillä ei puolivalmisteita käytetä. Sesongin annoksissa hyödynnämme aina kauden parhaita raaka-aineita ja tuomme jotain uutta sekä jännittävää mukaan listaamme. Haluammekin toivottaa juuri Sinut oikein lämpimästi tervetulleeksi nauttimaan kauniista kesäpäivistä ja herkullisesta ruoasta kanssamme!

Jottei elämä kävisi liian yksitoikkoiseksi, järjestämme Spoonissa paljon erilaisia tapahtumia, kuten Grilli-iltoja ja viinimaistajaisia! Seuraa meitä Facebookissa (http://www.facebook.com/ravintola-spoon-hirsala), niin olet aina varmasti tietoinen kaikista tapahtumistamme! Tervetuloa ravintola Spooniin kirkkonummelle!

KATSO HERKULLINEN MENU TÄSTÄ

 

Palautteet

Spoonin lohikeittoa parempaa ei ole vielä tullut eteen! Keiton mukana tuleva leipä on piste iin päälle. Kun haluat nauttia täydellisen lohikeiton upeissa puitteissa osoite on Hirsala Golf, Ravintola Spoon. Myös asiakaspalvelu erinomaista.
– Mirka Isaksson 22.9.2018. Lähde: Facebook arvostelu

Oikein hyvä ja ystävällinen palvelu! Burgerit mentiin testaamaan, muiden kehujen vuoksi. Oli mahtavat, paras pitkään aikaan syömäni Burger annos. Ensimmäinen mutta ei viimeinen käynti!
– Sirpa Kinnari. 4.7.2017 Facebook arvostelu

Parhain koskaan syömäni burgeri maailman rapsakoimmien bataattiranskalaisten kera! Parasta bestiä! Suosittelen ehdottomasti kaikille!
– Vilma Kämäri 20.6.2017 Facebook arvostelu


Ota yhteyttä!